top of page

Om Mexikanska Monarkin- och våra systerrestauranger

Vi vill att du som gäst ska känna den där genuina, varma mexikanska känslan när du kliver innanför vår dörr. Vi älskar Mexico och sätter en stor stolthet i att laga genuin mexikansk mat med en mexikansk köksmästare, med importerade råvaror från små lokala producenter i Mexico.

 

Vår vision är helt enkelt att vara ett mexikanskt mecka mitt i Göteborg.

Mexikanska Monarkin

Kastellgatan 4

Välkommen till Mexikanska Monarkin, en mexikansk enklav - mitt i Linné. Hos oss njuter du av genuin mexikansk mat i en avslappnad och varm miljö. På menyn hittar du tacos, quesadillas, tostadas och mycket annat gott.

Om du istället är sugen på skönt barhäng och en god margarita eller vill utmana smaklökarna med någon av våra fantastiska Mezcals så är du välkommen till vår bar - Mezcalerian.

Bienvenidos a Monarquia Mexicana - välkommen!

Mercado Mexico

Södra vägen 18

Det vi älskar mest med Mexico är det familjära och varma stämningen. Alla är välkomna precis som de är och man äter, dricker och umgås. Just den här känslan är det vi vill att du ska känna när du kommer till oss på Mercado Mexico.

reveljen_båtar.jpg

Reveljen

Skeppet Ärans väg, Nya Varvet

Hos oss på Reveljen är livet alltid en fest. Ta fördrinken på verandan med utsikt över havet, kör några lekar på gräsmattan, mingla runt och ät gott innan det är dags att visa vem som är kung/drottning på dansgolvet. 

Vi har möjlighet att ta emot allt från små sällskap i vår mysiga restaurangdel upp till 400 sittande gäster i vår festlokal.

 

Vill ni veta mer om alla fantastiska möjligheter vi på Reveljen kan erbjuda så läs mer på vår hemsida.

IMG_0133.JPG

Jobba hos oss! 

bottom of page